Snart släpps Alvhilda – Lidandet

Boken har gått till tryck och jag räknar ner dagarna inför släppet som kommer ske i samband med Andra världars bokmässa som är förlagd på Berättarfestivalen i Ljungby. Jag vet inte vad som planeras men hoppas på att få skåla med alla som vill dela ögonblicket med mig och kanske läsa lite ur boken för er. Den första läsningen ur den fysiska boken. Jag är dock lite fundersam över vad jag ska läsa med tanke på att det är ett familjeevent och boken är inte direkt familjevänlig. Jag skulle helst velat läsa det inledande första kapitlet, men som sagt var, det där med familj och barn.

Läs gärna själv, de första två kapitlen, och säg om ni tror att det kan gå hem på en familjemässa.

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.