Positiv testläsning

Jag har skrivit färdigt första versionen av andra manuset och det ligger nu ute hos testläsare som ska säga vad de tycker. Jag har fått in ett svar från en av dem och det är mycket positivt. Det är alltid kul att bli läst och det är ännu roligare när man blir läst och uppskattad, så enkelt är det.

Jag har fått mycket positiv feedback när det gäller mitt upplägg på det här projektet och själva grundidén till berättelsen. Jag har skrivit en del för ungdomar men det här är första stora projektet för den målgruppen. Tyvärr har jag inga testläsare i rätt ålder än så länge, det är mest vuxna som har tyckt till. Det skulle vara spännande att faktiskt få feedback av någon i rätt ålder, den korrekta målgruppen. Det har dock varit svårt eftersom många av dem inte har tiden att lägga på mer litteratur än den som de redan är påtvingade av andra vuxna. Så jag får helt enkelt fortsätta traggla på och se om den kan hitta in till ungdomarna i tryckta pärmar någon dag istället.

Jag ska redigera klart första boken efter de kommentarer jag fått på den och så ska jag skriva manuset till tredje boken som också ska testläsas, innan jag skickar alla tre till lektör för professionell feedback. Än så länge är det tre ganska spännande äventyr och fler kommer att komma.

Har du testläst någon bok någon gång, hur tyckte du det funkade? Om du skriver, har du tagit hjälp av testläsare eller kör du bara med lektör? 

Posted in eget skrivande and tagged , , .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.