Om oss


Välkommen till Perny.se – din ultimata plattform för allt inom mode, hälsa och skönhet! Vi är ett dedikerat team av modeentusiaster och hälsomedvetna individer som brinner för att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter.

Möter du oss här på Perny.se, hittar du Emma och Sara, grundarna av sidan, redo att ta dig med på en spännande resa genom den fantastiska världen av stil, välmående och skönhet.

Emma – Modegurun som alltid är steget före när det kommer till de senaste trenderna. Med en passion för att hjälpa andra uttrycka sin personliga stil, delar Emma med sig av sin expertis inom kläder och accessoarer. Hon älskar att experimentera med olika stilar och hjälper dig hitta det perfekta klädesplagget för varje tillfälle.

Sara – Hälsomästaren och skönhetsexperten som strävar efter att inspirera till en balanserad och hälsosam livsstil. Med en bakgrund inom näringslära och skönhetsvård, ger Sara dig värdefulla tips och råd för att främja din inre och yttre skönhet. Hennes mål är att skapa en positiv och stöttande miljö där alla kan trivas och känna sig självsäkra.

Tillsammans har vi, Emma och Sara, förenat våra passioner och kunskaper för att skapa Perny.se – en plattform där vi kan dela med oss av vår kärlek till mode, hälsa och skönhet med er. Vi hoppas kunna inspirera och hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv och ge dig verktygen för att stråla både inifrån och utifrån.

Vi ser fram emot att följa med dig på denna resa och tillsammans skapa en gemenskap av självsäkra individer som omfamnar sin unika stil och skönhet. Tack för att du är en del av Perny.se-familjen!