Jag jobbar tillsammans med barnen

Båda mina barn är väldigt konstnärligt lagda. Sonen har börjat på gymnasiet och går så klart estet bild. Vi har pratat om att göra en serie tillsammans. Vi jobbar med storyn tillsammans, han gör bilderna och jag gör dialogerna. Jag har även frågat om han kan tänka sig att illustrera några av mina mörkare noveller eftersom han är mycket för att att måla med kontraster. Ni kan se mer av hans hantverk i hans kanal på Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dottern har redan gjort en framsida till en av mina noveller och vi har pratat om att hon ska vara illustratör till mitt aktuella romanprojekt, som är en en bok som vänder sig till mellanstadiet. Där ska hon få måla karaktärerna, varje kapitel ska inledas med en bild på karaktären som är i centrum just då. Dessutom ska hon få göra framsidan. Det tror jag kan bli jättehäftigt. Jag kan tänka mig att karaktärerna kan påminna en del om bilderna här under. Ni kan följa även henne på Instagram.

 

 

 

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.