Don’t panic

Idag uppnår jag den upplysta åldern, den då jag bär på svaret på den ultimata frågan om livet, universum och allting. Det gäller bara att klura ut frågan så kan jag bli stenrik. Jag har året på mig.

Självklart kommer jag fira min dag på det enda sätt som sig bör, genom att ha en Meningen med livet-fest. På grund av min sjukdom har jag varit tvungen att förlägga det först nästa helg och inte i lördags. Planerna smids och hittills är ett quiz påbörjat, tårtan är planerad och snacks har kikats på.  Jag är även bra sugen på att skriva lite Vogonsk poesi, det kan ju bli precis ur bra som helst.

Är du också ett fan av Liftarens guide till galaxen? Vilka fraser tycker du bäst om från böckerna? Här är några av mina:

The ships hung in the sky in much the same way that bricks don’t.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
”I refuse to prove that I exist,'” says God, ”for proof denies faith, and without faith I am nothing.”
”But,” says Man, ”The Babel fish is a dead giveaway, isn’t it? It could not have evolved by chance. It proves you exist, and so therefore, by your own arguments, you don’t. QED.”
”Oh dear,” says God, ”I hadn’t thought of that,” and promptly vanishes in a puff of logic.
Anyone who is capable of getting themselves made President should on no account be allowed to do the job.
something almost, but not quite entirely unlike tea

Posted in personligt, tankar.

2 Comments

  1. Alltså. Jag har läst böckerna. För minst 20 år sedan, och jag är rätt osugen på att läsa om dem. Jag har sett filmen, som jag tyckte var slöseri med liv. Så temat känns lite… avskräckande. Hoppas quizet är frivilligt, om vi säger som så.
    Jag är med andra ord inte ett fan, även om folk verkar tro det.

    Men GRATTIS för fan! *kastar konfetti*

    • Temat är för att jag tycker det är kul med teman och för att jag tycker böckerna är asroliga. Självklart måste man inte vara med på quizen och temat är för min skull. 😉 kom och ha kul för min skull och inte för temats skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.