De sista förberedelserna

I helgen har min förlag sin årliga fantastikmässa. Självklart har vi tajmat så att min andra bok i trilogin kommer ut i samma veva och jag ska releasea den under hela lördagseftermiddagen. I sex timmar på lördagen ska jag hålla igång och prata om min bok, ha högläsning, förhoppningsvis signera en massa och framförallt träffa massa härliga fantastiktokiga människor.

Eftersom mässan i år är förlagd på en berättarfestival har jag tänkt använda mig av det mediet och istället för att bara läsa, tänker jag berätta vissa högläsningar.

Eftersom jag klippt bort nästan hundra sidor och byggt om ungefär fyrtio av dem till tillbakablickar har jag tänkt läsa vissa väl valda, bortklippta, lite som deleted scenes i filmvärlden.

Kanske hinner jag köra ett kort inspirationspass med några, efter min utbildning som skrivpedagog.

Allt är möjligt.

Hoppas vi ses i Ljungby i morgon.

(Rubriksbilden är Andra världars logga)

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.