Citat från Alvhilda – Sökandet

Huvudkaraktären i sista boken i Alvhildatrilogin har ett rätt stort ego och är ganska arrogant. När jag funderade över hur jag skulle kunna göra reklam för boken kom jag och tänka på alla de här vackra ordspråken applicerade på en solnedgång eller naturbild. Många gudomliga ordspråk finns i samma tappning. När jag istället låter Ragnvald få säga sitt på samma sätt blir kontrasten riktigt komisk. Här är dej jag plockat fram men jag vill bara välja ut ett fåtal, kanske två, höst tre, som går vidare till vykort eller bokmärken, vilka tycker du skulle platsa? Rösta gärna på din favorit nedanför i kommentarerna.

jag är din skapare förkasta regler dyrka mig Ni är ynkliga hon gav sig till mig i stället kärlek wp-1472248048916.jpg Gud har hemfallit

Förövrigt blev jag bra pepp idag när jag fick det här meddelandet från sättaren som jobbar mot klockan med att få färdigt boken för tryck inför bokmässan: Tjo! Sitter med Annas redigeringsanteckningar och gör sättningen. Brådis givetvis. Förkyld givetvis. Ytterligare problem: jag börjar hela tiden läsa när jag letar efter ställena som ska justeras och fastnar i historien.”

Posted in eget skrivande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.