Sommaren ger tiden

Nu har jag tagit sommarlov och skolans stressiga tempo har saktat in. Det ger mig möjlighet att prova vingarna på andra plan och idag har jag brutit ny mark. Jag har:

  • Gjort min första egna epub.
  • I två olika program varav ett är helt nytt för mig.
  • Fixat ISBN-nummer. 
  • Skrivit kontrakt för publicering på eboksplattformar
  • Lagt upp ett par byxor och en klänning.
  • Lagat två par byxor.

Och då kan jag ge mitt erkännande när det gäller att sy – i mitt huvud är jag fantastisk, i verkligheten ska vi alla vara glada att jag inte personligen fastnade i maskinen eller råkade sy fast grannens katt i klänningen. 

Nu är det solhatt på, solbrillor fram och fötterna högt på köksbordet  för nu börjar sommarens skyfall som varar ända tills min mans semester är slut. Alltså kommer det vara läge för att skriva färdigt den där romanen eller läsa mina noveller! 

Posted in Uncategorized.

One Comment

  1. Men vad bra att det kommer regna! Ser framför mig hur grundvattennivån återställs så att jag med gott samvete kan låna föräldrarnas badkar igen. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.