Snart tre veckor som fritidspedagog

Nu har jag snart jobbat som fritidspedagog i tre veckor och skolan har varit igång i snart en vecka. Förutom utmaningen i att lära mig namnen på runt 300 elever och nästan femtio vuxna lärare samt konsten att pussla ihop elev och förälder, så är jag mitt uppe i att planera lektioner. Jag har nämligen fått äran att hålla i ett fritidspass med drama, ett elevens valpass i drama och ett skapandepass med mellanstadiet. Skapandepassets första tre omgångar är redan klart och jag tror jag har nästkommande två passen klara också, men dramat har jag inte hunnit än och första passet är i morgon. Men, planeringstid har jag, även om den kanske inte ligger så jag hinner utnyttja den inför i morgon.

Att hålla i drama igen ska bli jätteroligt, även om jag inte hållit för så små tidigare vilket kommer bli en utmaning. Att få skapa med de äldre kommer bli otroligt roligt och jag känner att jag kommer utvecklas själv väldigt mycket den här hösten.

Jag är pepp.

Däremot är jag så trött på kvällarna att jag är osäker på om jag hinner skriva i den utsträckning som jag önskar, men förhoppningsvis kommer det rätta till sig så fort jag blivit varm i kläderna.

Posted in personligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.