Nedräkning inför bokmässan

Nu börjar det dra ihop sig. Uppdateringarna från folk som sitter på tåget till Göteborg strömmar in på facebook, monterprogram flashar förbi i flödet och bilder från monterbyggen pryder scrollningen. Det är mindre än ett dygn kvar till öppning och räkneverket har gått från dagar till timmar på hemsidan.

Jag kommer ta det lugnt i år och följa strömmen. Tidigare år har jag sprungit mellan händelser och sugit ut varenda droppe spänning. I år kommer jag på fredagen för att slarva runt, lördagen går till signering och söndagen kommer jag troligen inte sätta min fot på mässan. Det inbokade för mig i år är lunch med klasskompisarna från Skurup, avtäckningen av Harriet Dumont i monter A03:52, middag med nära vän och steampunkreleasefest på fredagen.

 

På lördagen är det framförallt min egen signering vid 13:00 i monter A03:52 som gäller. På kvällen har jag lite lösa planer (är väl fel ord, jag är fortfarande öppen för förslag kan man säga) om middag med trevliga människor som sedan kan leda till Park för att sedan kvarta hos bror för att vakna till sconesfrukost. Söndagen planerar jag att bara använda till att umgås med människor och inte ta mig in på mässan, och sedan åka hem på eftermiddagen.

Utöver det så kommer jag även att agera villebråd under mässan eftersom mitt förlag satt ett pris på mig och några andra. Bästa sättet att lyckas fånga mig är väl att ta sig till montern under min signeringstid för då är jag garanterat där. Man kan passa på att köpa någon av mina böcker också när man ändå är där menar jag.

Hoppas vi ses i vimlet!

Posted in Uncategorized.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.