Hur man kakar det

Jag älskar att baka och jag tycker det är roligt att göra fina bakverk. Tyvärr blir det bättre i mitt huvud än i verkligheten, men oftast blir det väldigt gott. Förr bakade jag mer fina tårtor men jag verkar ha tappat det stinget.

BKtårtaDSC_0057

 

 

 

 

 

 

Någon som däremot verkligen har det stinget är Yolanda som driver
kanalen How to cake it. En favorit bland kanaler. Jag blev helt såld efter att ha sett hennes Walking dead-cake tutorial.
Förutom att göra helt fantastiska konstverk som nästan ser verkligt ut och inte bara som en bakelse, hon är fantastiskt rolig också. Och uppenbarligen är hennes recept precis så goda som de verkar.

Och eftersom jag älskar skräck och gore är inte hennes Alla hjärtansdagstårta inte så way off heller:

Förutom sådana där geggiga och blodiga saker har hon även gjort en ask choklad till morsdag, en strandväska, my little pony, rubikskub, BB-8, minion, EN HÖG HATT OCH EN TEKANNA!!!

I dag bjussade jag mina kollegor på fredagsfika och kunde inte låta bli att prova Yolandas ultimate chocolate cake och hennes ultimate vanilla cake. De gick hem, trots att de trasats sönder för de smakade jättegott. Dotterns kommentar efter att ha smakat på smeten var: ”Låt oss hädanefter, för alltid, bara baka denna kakan” och varför inte, för särskilt svårt var det inte.

kaka

Snygg blev den inte

kaksmulor

Men åt gick den

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vill ni ha receptet och se både snygga och goda tårtor ska ni gå in på Yolandas hemsida.

Posted in Uncategorized.

2 Comments

  1. Älskar Yolanda! Vill ha med henne i vårt kompisgäng. Tänk vilka fina tårtor vi skulle ha i bokcirkeln då. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.