Antologier

Grimm

Marchetti Förlag kan nu stolt presentera antologin Grimm. Det är de klassiska bröderna Grimms sagor som har fått nytt liv. Har du som jag undrat vad som skulle kunna hända om sagorna hade alternativa slut. Eller om de hade utspelat sig i nutid.

Med en del twister och förflyttningar i tid och rum, men även en del av de kända karaktärerna byter kön och transformeras på andra sätt.

Grimm har en syster, Grimm Darker.

Du kan köpa boken här.

 

 

Svenska spöken

”Svenska spöken” är en antologi om när spökena började dyka upp i hemmen, på arbetsplatserna, på stan och ute på landet.

Tjugo noveller berättar om den olustkänsla som spreds bland de levande över att behöva konfronteras med somliga av dessa nygamla bekantskaper och om de band av spökjägare som bildades i syfte att skydda oss från denna styggelse!

Men de handlar också om dem som antingen av kärlek eller nyfikenhet omfamnade det ockulta och som tog upp kampen till spökenas försvar.

Vad skulle du göra?

Du kan köpa boken här.

 

I varje Ångetagi varje ångetag

I varje ångetag är en oscariansk steampunkantologi där femton novellförfattare tillsammans berättar en alternativhistoria om kung Oscar II:s Förenade konungarikena Sverige och Norge med kolonier, ett territorium som kring sekelskiftet 1800/1900 befolkas av både levande och odöda i alla dess former.
Mellan pärmarna samsas allt från frihetskamp, romantik och ond bråd död till framtidstro och hjältemod. Läsaren tas med på en resa genom både tid och rum med nedslag i bland annat Kristiania i Norge och Nova Gothia i Amerika – alltsammans lika mycket en del av Sverige som Örebro, Vallsta i Hälsningland och självaste Stockholm.
De medverkande författarna är en blandning av utgivna författare, årets romandebutanter och aldrig tidigare publicerade berättare.

Jag medverkar med en bångstyrig historia i den här antologin

Andra världar förlag, slutsåld på förlag.

 

whildeanska-varen-113-roster-om-karlek-erotikWhildeanska våren

Den här boken handlar om kärlek sedd genom 113 människors ögon, med förord av Stefan Whilde. Boken är den andra i en quadrologi som kulturgruppen Whildeanska hösten skriver tillsammans. Whildeanska hösten finns på Facebook och är idag en folkrörelse med fler än 1500 medlemmar spridda över hela Sverige och i våra nordiska grannländer.

Jag bidar med ett relationsdrama i den här antologin.

Notis förlag

Går att köpa här

 

 

 

Whildeanskwhildeanska_vinterna vintern

Böcker är inte bara röster in mot berättelser, de är också broar mellan generationer.Denna bok handlar om relationer mellan generationsgränser och om föräldraskap. Boken handlar också om hälsa och natur och den har samhället som grundtema. Detta betraktas genom 110 skribenter och konstnärers ögon.

Jag har bidragit med en skräcknovell  med tema mödraskap i den här antologin.

Notis förlag

Kan direktbeställas från mig, signerad, eller köpas här.